HOME INLEIDING PRESENTATOR BRUILOFT PRETPARADE

SHOWS

Alle shows van Wally Preyll op een rijtje

Wally Preyll, de zanger en entertainer. Wally heeft intussen heel wat verschillende typetjes op de buhne gezet, maar het meest van hem ziet u toch als hij optreed als Wally Preyll, netjes in het pak of desgewenst casual. Zingt zijn eigen repertoire van Hollandse en Dance hits tot Evergreens en Pure Swing. Het past in elke setting, van bruiloft tot bedrijfsfeest. Zijn hart ligt in de Rock'n Roll, met name muziek van Elvis Presley. Zijn stem en verschijning heeft daar dan ook het meeste van weg. Maar met evenveel plezier brengt hij Tom Jones' Sexbomb of een lekkere merengue. Hij begon ooit met een Elvis act in een AVRO talentenjacht. Hits volgde, zoals Rolling in the disco en Jungle Rock. Momenteel brengt Wally nog steeds muziek uit in eigen beheer, maar dan als zijn typetje Johnny Valentino. Oh Mona haalde de meeste faam bij de diverse downloadsites en was wekenlang de meest gedownloade plaat bij de SBS6 shop. Daarna volgden Mooie Meid en Leve de Vrijheid als Download en CD single. Op het moment van schrijven wordt de single "De Waka Waka" nog volop gedraaid op 's lands grootste Nederlandstalige radio zender Radio NL en vele andere zenders. De nieuwe single 'Wat Is Het Leven Zonder Liefde' is nu uit, weer een vrolijke plaat en herkenbare elementen. Te koop bij alle bekende downloadportals. Nu bijna 30 jaar in het vak "and still going STRONG!!!!" En hij organiseerd ook veel verschillende shows voor diverse gelegenheden. Shows voor de kleintjes, maar ook speciale shows voor onze oudere medemens. Hieronder vind u een wat uitgebreidere beschrijving van de verschillende mogelijkheden.

Sport en Promotie

Wally Goes Swing

Senioren

Johnny Valentino

Spel en interactie

Belviz

Presentator

Bij winkelcentra promotie, spel of modeshow

Presentator Wally Preyll Wally kan door een op maat gesneden zakelijke presentatie juist die uitstraling aan uw bedrijf geven, die uw bedrijf verdient. Uw gasten voelen zich meteen aangesproken en zullen geboeid zijn betoog, of presentatie volgen. Alle aspecten worden op een professionele maniet naar voren gebracht. Vele bedrijven zagen hun werkzaamheden uitstekend geprofileerd worden.
Casual kan natuurlijk ook. Formeel of Informeel Wally gaat er helemaal voor. Zijn aanstekelijke babbel werkt sfeer verhogend, op ontspannen wijze presenteert hij spelshows, feestjes, playbackshows en zelfs uw TV-programma! Of uw kinderfeest of kinderfestival? De kids vinden het hun grote vriend die ze laat lachen en die ze laat stampen, gillen en juichen en lekker meedoen.

Dus, presentator nodig? ... Wally Bellen!
Mobiel: 0651-188674

Presentatie

Presentator

Promotie

Promotie

Winkelcentra

Winkelcentra

Bruiloften

Tot in de puntjes verzorgt.weddingsinger

Met veel plezier en overgave heeft Wally al vele bruids- feesten verzorgd, de combinatie van live zang en een drive-in show is het meest ideaal gebleken. De hele avond is er vertier voor uw gasten, als Wally even stopt met zingen of 1 van zijn typetjes, dan neemt de drive-in show het feest gewoon over en gaat de vreugde onverminderd door. De muziekkeuze is zodanig uitgebalanceerd, dat een feeststemming onvermijdelijk is en wordt altijd afgestemd op het dan aanwezige publiek. Ook een zangeres behoort tot de mogelijkheden. Het duo Double You See is een superact voor bruidsfeesten waar iets extra's moet gebeuren. Steeds vaker komt het ook voor dat Wally typetjes doet op bruiloften, de Security Boys zijn een graag geziene en hilarische ondersteuning bij het binnenkomen van uw gasten. Natuurlijk kunt u al uw wensen aan Wally kenbaar maken en hij zal u graag helpen om van uw "mooiste dag" echt een "waanzinnig mooiste dag" te maken.

Pretparade

Interactief voor kids vanaf 3 jaarpretparade flyer

Voor uw kinderfeest, braderie, camping of ander evenement is deze kindershow bij uitstek geschikt en weer eens wat anders dan het springkussen of de poppenkast. Wally, zelf een groot kind, voelt de kinderen feilloos aan en weet met zijn spontane grappige show de kinderen in alle leeftijdsgroepen te vermaken. De show is interactief, dat betekend dat alle kinderen mee kunnen doen, eerst worden de spieren losgemaakt met een dansspel en daarna de wereldkampioenschappen stenen stapelen, reuze puzzel, spek eten, ringenwerpen en een supergrote 4 op rij, er wordt gezongen en gedanst, geplaybacked en voor de winnaars zijn er altijd een leuke prijzen te winnen voor de winnar, maar ook de "verliezer" gaat niet met lege handen naar huis. Uiteraard zijn de prijzen/cadeaus bij de prijs van de show inbegrepen. De show duurt 60 minuten, maar is altijd uit te breiden naar uw wensen en budget. Wally's show is anders dan de gemiddelde kindershow en dit bewijzen we maar al te graag. Met Sint en kerst is er een aangepaste show. En de show is uitermate geschikt voor (opening van) winkelcentra en scholen.

Fun & PartyShow

Avondvullend entertainmentfun&partyshow

De Fun and Party show is een complete avondvullende show waar uw gasten nog lang over na zullen praten. Uw feest begint al bij binnenkomst waar u door 2 breedgeschouderde security mannen wordt gecontroleerd op allerlei zaken, zelfs een busje deodorant wordt al als gevaarlijk wapen aangemerkt, waarop de betreffende gast in de boeien wordt geslagen. Of 2 Hippies die zelf nog niet eens weten of ze wel op het feest thuishoren. Vanaf het begin al zorgt de Dj voor lekkere muziek, afgewisseld met een set livemusic van Wally, tussendoor wordt uw publiek steeds verrast door vreemde snuiters, zoals de dronken ober, de schoonmaker en andere animaties die Wally en zijn team doen. Dan is het tijd voor de hoofdact de muziek zwelt op en een aankondiging doet de spanning stijgen, daar is hij Belviz !! Samen met zijn prettig gestoorde gitarist. Binnen enkele ogenblikken staat uw feestlocatie geheel op zijn kop. Belviz die de hits van toen en nu, live op een geheel eigen en komische wijze ten gehore brengt. Voor de dames die het niet droog houden deelt Belviz maar al te graag zijn zijden sjaaltjes uit. Het feest is nu in volle gang en dan wordt er door het feestteam nog een extra schepje kolen op het vuur gegooid, tijd voor Apres-ski met veel feestmuziek en lekkere danceclassics, onderleiding van Ski-leraar Waldo en "Der Anton aus Tirol". De show komt met professioneel licht en geluid tot 300 personen en kan uitgebreid worden met extra geluid , licht en vele andere zaken zoals decors, verlichte dansvloer, sneeuwmachines en een zangeres die geheel in style optreed.

Wally goes Swing

Classy en Jazzyswing foto

Swing is the Thing.......Wally Preyll goes Swing. Sinatra, Dean Martin, Elvis, Fats Domino, Tom Jones, Jerry Lee Lewis, Eddie Cochran noem ze maar op. De grootste hits worden verfrissend gebracht op een zeer stijlvolle manier. Met een swingende inslag en diverse uitstapjes naar Latin en Rock and Roll. Wally Preyll staat nu anno 2014 met een vernieuwde show in de theaters. Een compleet concert van grote klasse (2x 45 minuten).. Samen met zijn trouwe geluidsman/DJ John Ditch zorgt hij voor een wervelende show, beiden strak gekleed in smoking. Sfeervolle swing nummers afgewisseld met uptempo Rock&Roll, waarbij het publiek bijna standaard aan het dansen slaat. Ook optredens op luxe feesten zijn geen uitzondering. De swingshow past dan ook uitstekend op loungeparty's. Fly me to the moon, In the Ghetto, I've got you under my skin, zijn slechts enkele songs in het schitterende repertoire van Preyll. De show is ook te boeken met combo. Feel the revival of Swing! Let the Music move You!

Apres ski

Zinderende show, met feest garantie!apres ski foto

Overal in het land springen cafe's met het Apres-ski thema als paddestoelen uit de grond en dat is niet zonder reden, de combinatie van superhits en het ski-vakantie gevoel doet het goed in Nederland en daarom is dit evenement nu ook in een mobiele versie te boeken. Niet alleen geschikt voor hele grote feesten, maar ook kleinere party's en lokaties kunnen wij omtoveren in een ski resort, evt. compleet met ski simulator sneeuwmachines en dekors. Wally Preyll gooit graag met zijn speciaal geselecteerd ski repertoire nog wat olie op het vuur, als de DJ's de zaal compleet op hun kop hebben komt Wally nog eventjes de menigte over de top helpen door met zijn spontane presentatie en super feestelijke muziek de menigte nou net dat kleine beetje extra gekte mee te geven. De show komt standaard met een moderne drive-in show voorzien van een een wreed vet geluidsysteem en een prachtige lichtset en natuurlijk apres-ski zanger Wally Preyll. Naar uw eigen inzicht en wensen kan de lokatie verder aangekleed worden met dekors en andere show elementen. Boek nu die fantastische show en haal dat waanzinnige feest in huis.

Battle of the Best

Interactieve spelshow voor jong en oudbattle flyer

Deze show vond zijn ontstaan door de vraag van vakantieparken om een spelshow voor alle leeftijden. Iedereen word uitgedaagt om mee te doen. Er zijn prijzen te winnen en er word vooral veel gelachen. Het is een combinatie van de pretparade en spellen en opdrachten die door alle leeftijdsgroepen uitgevoerd kunnen worden. Van een dans wedstrijd tot het wiebelspel en het chaotische schoenenspel.

Sinterklaas en Kerst

Complete Sinterklaas en Kerstshows voor jong en oud.apres ski foto

Voor Sinterklaas en Kerst heeft wally speciale aangepaste shows. Met Sinterklaas is de Pretparade gecombineerd met Dans-Piet altijd een groot succes. De dagen voor Sinterklaas zitten altijd al snel vol dus tijdig reserveren is aanbevolen. De Kerst show is ook al een verhaal apart, met de zingende Kerstman. Lekkere hits afgewisseld met life gezongen Kerstliedjes. Ook hier kan de show voor de kinderen weer aangevuld worden met de Pretparade.

CONTACT

Vragen?
Stuur een berichtje!
Of bel even

Maximastraat 8, 3223 CZ Hellevoetsluis

Mobiel 0651-188674

Email: wallypreyll@hotmail.com

Ook te boeken bij Kwekel evenementen
en Amigo Producties